Website ontwikkeling

WEBSITE ONTWIKKELEN

Website ontwikkeling is een deel van uw communicatiemix en online exposure. Wij hebben ruime ervaring met webdesign en website ontwikkeling. Naast een (responsive) webdesign, zijn er nog andere details van belang. Dit zijn de technische ondergrond, de vindbaarheid (SEO), exposure op internet, sociale media en de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Wij ontwikkelen websites en webwinkels op maat, voorzien van ons eigen maatwerk content management systeem (CMS) of middels de bestaande open source systemen. Enkele voorbeelden van een Open Source systeem zijn WordPress, PrestaShop en Magento.

Elke website is anders en heeft een andere doelgroep. Voordat we de website gaan ontwerpen en ontwikkelen kijken we eerst naar het doel van de website en van welke mogelijkheden de website dient te worden voorzien. We bespreken dit altijd graag in een persoonlijk gesprek.

 

STEL UW VRAAG

SSL certificaat

Secure Socket Layer (SSL) is een beveiliging op uw website. Websites met een SSL certificaat zijn te herkennen aan het slotje in de adresbalk. Het is een belangrijk onderdeel van internetveiligheid. SSL versleutelt namelijk de gegevens die op uw website worden ingevuld. Op deze manier kunnen derden hierover niet beschikken. Met het SSL certificaat van Dima Support wekt u vertrouwen!

Heeft u een webshop of een website waar uw bezoekers kunnen inloggen? Door middel van een SSL certificaat zien uw bezoekers dat hun gegevens in veilige handen zijn, waardoor uw website meer vertrouwen uitstraalt. Tevens heeft Google aangekondigd dat zij veiligheid als topprioriteit zien, en dus een SSL certificaat mee gaan wegen in de Search Engine Optimization (SEO) ranking.

Wilt u uw website ook beveiligen met SSL? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over SSL

EEN VEILIGE NIEUWE WEBSITE

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dimasupport.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dimasupport.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht