Over Dima Support

Dima Support is als Google Partner het creatieve full-service bureau voor zoekmachinemarketing, e-commerce, website ontwikkeling en uitgever van online doelgroep portals. Mede door onze ruime ervaring, betrouwbaarheid en een resultaatgerichte instelling is Dima Support uw professionele partner, op het gebied van zoekmachinemarketing, website en webshop ontwikkeling.

Onze Missie

Dima Support streeft erna om voor u succesvolle websites te ontwikkelen, die supergoed vindbaar zijn in Google, eenvoudig zelf te beheren zijn en vanzelfsprekend met snelle en flexibele support.

Dima Support is als Google Partner een creatief internetbureau. Creativiteit en techniek vormen een dynamisch team.

Vanuit onze full-service gedachte, willen wij uw sparringspartner zijn voor al uw online campagnes. Voor u als opdrachtgever hebben wij alle tools en disciplines in huis om uw e-commerce traject professionele support te geven. Wij blijven alle ontwikkeling op de digitale snelweg volgen, met als doel een A-locatie voor u als opdrachtgever!

ONZE KERNWAARDEN

Onze kernwaarden vormen de belangrijkste basis voor al onze activiteiten.
Dima Support is betrouwbaar, innovatief, klant-, kwaliteit- en servicegericht. Dit komt tot uiting in onze producten maar ook in onze dienstenverlening. Bij Dima Support staat de klant centraal.

Onze kernwaarden in combinatie met onze missie, bepalen de manier waarop wij werken, en de relatie met onze opdrachtgevers.

EFFECTIEF

De kern is uw doel! Resultaat gericht en effectief, samen uw doelen bereiken en uitvoeren. Internet, klantcontacten, effectieve interactieve communicatie.

Google Partner
Lampje_creativiteit

CREATIEF

Iedere klant, product, branche en concept vraagt om zijn eigen creatieve oplossingen. Onderscheidende creativiteit is de kern van onze aanpak, creativiteit en techniek vormen een dynamisch team. Interactieve creaties, doelgerichte oplossingen en interactie tussen mensen creëren.

PASSIE

Passie voor kwaliteit, motiveren, inspireren, uitdagen, meedenken, kennis en passie voor het vak is wat ons kenmerkt om samen met u en onze partners het best mogelijke resultaat te behalen.

INNOVATIEF

De digitale snelweg met de nieuwste ideeën, technieken en oplossingen blijven monitoren, waarde creëren door middel van innovatie.

Een Dima Support project kenmerkt zich dan ook, door creativiteit en innovatie te koppelen aan gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit.

MAAK KENNIS
Maureen
Maureen

ACCOUNT MANAGER, ADWORDS, SOCIAL MEDIA

Rutger
Rutger

ONLINE MEDIA & MARKETING ADVISEUR

Jan
Jan

WEBDESIGN EN ONTWIKKELING

Suzan
Susanne

ADMINISTRATIE

Jaap
Jaap

AFTERSALES ONLINE MEDIA

Niels
Niels

ADWORDS, SEO, CONSULTANCY

Leon
Leon

WEBDESIGN & ONTWIKKELING