Online marketing training

Training

Omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van online marketing, delen wij onze kennis graag met u! Heeft u ambitie om zelf aan de slag te gaan met online marketing, maar weet u niet precies waar te beginnen? Onze (incompany) trainingen bieden een uitkomst. Uw wensen en verwachtingen vormen het uitgangspunt bij de trainingen en de frequentie wordt door u bepaald. Onze professionele aanpak en eenvoudige uitleg maken online marketing ook voor u bereikbaar!

”Ook incompany online marketing traningen zijn mogelijk”

Wacht dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
bandbreedte bijstellen

SEO Training

Een van de belangrijkste onderdelen van online marketing is de vindbaarheid van uw website. Maar hoe moet u dit aanpakken? En welke tactiek is het meest geschikt voor uw organisatie of uw website?

Dima Support verzorgt voor u een (incompany) SEO training. We leren u de kneepjes van het vak om uw website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Na de training bent u zelf in staat om uw organische positie in de zoekresultaten te verhogen en te optimaliseren.

Doet u liever de SEO van uw website niet zelf? Geen probleem, Dima Support neemt u het werk uit handen.

Contact opnemen

BLIJF ALTIJD UP-TO-DATE

Magento Training

Dima Support heeft jarenlange ervaring op gebied van ontwikkeling, installatie, optimalisatie, maatwerk, hosting en zet uw Magento webwinkel online. Graag delen wij deze informatie met u in de vorm van een Magento training.

Met onze training kunt u direct aan de slag met uw Magento webwinkel. Tevens bieden wij trainingen waar wij informatie bieden over geavanceerde mogelijkheden in uw Magento webwinkel, over modules, SEA en SEO van uw webwinkel.

Onze professionele aanpak en eenvoudige uitleg maken online marketing ook voor u bereikbaar! Wilt u meer informatie over onze trainingen, wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Online Marketing
Lamp training

Google AdWords training

Het beheersen van Google Adwords is een vak apart, geen wonder dat dit een struikelblok voor veel organisaties blijkt te zijn. Dima Support biedt u een Google Adwords training gericht op de praktijk. We betrekken uw eigen website bij de training en gaan hiermee aan de slag. De training geeft u voldoende handvatten om zelfstandig meer rendement uit uw online campagnes te halen.

De inhoud van onze Google Adwords training in vogelvlucht:

  • Uitleg basis van Adwords;
  • Een account maken;
  • De juiste zoekwoorden;
  • Google Insight en analyse;
  • Goede advertentieteksten en biedstrategie;
  • Google Adwords remarketing;
  • Google Shopping;
  • Google display netwerk;
  • Meten van conversies en rapportage Google Analytics.

Onze gecertificeerde Google Adwords professionals zullen u of uw medewerkers leren het maximale rendement uit uw campagnes te halen.
De training kan bij u op locatie of op een trainingslocatie plaatsvinden.

Meer informatie? Vul het informatieformulier in of neem contact met ons op!

Contact opnemen

Google Analytics training

Als Google Partner zijn wij voorzien van gecertificeerde professionals die u alles kunnen vertellen over de werking van Analytics. Na deze training bent u in staat om uw eigen website of webshop te analyseren en heeft u handvatten om uw website te optimaliseren. Heeft u interesse in deze training, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer over Google Analytics

Google analytics training

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dimasupport.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dimasupport.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht