Search Engine Advertising (SEA)

Google AdWords

Nieuwe bezoekers naar uw website trekken? Meer online verkopen genereren? Of meer terugkerende bezoekers realiseren? Google AdWords is het marketingmiddel om u hierbij te helpen.

Wereldwijd of lokaal adverteren met uw bedrijf op Google op het juiste moment? Met Google AdWords target u de juiste doelgroep op het gewenste tijdstip. Op het moment dat uw doelgroep zoekt naar producten of diensten die u aanbiedt, zien zij de advertentie van uw bedrijf. Wordt er niet geklikt op uw advertentie? Dan betaalt u ook geen advertentiekosten. U betaalt enkel voor de relevante zoekopdrachten.

Met het statistiekenprogramma Google Analytics is alles meetbaar. Naast dat we de verkopen en conversies kunnen meten, kunnen we ook inzicht krijgen in hoe uw site beoordeeld wordt en hoe de bezoekers de site gebruiken. Nadat we dit in kaart hebben gebracht kunnen we verder gaan denken in hoe we ervoor kunnen zorgen dat de bezoekers terugkeren en converteren.

Contact opnemen
ecommerce strategie

Remarketing

Remarketing, wat is dat precies? Simpel gezegd is remarketing een manier van specifiek adverteren richting eerdere bezoekers van uw website. Dit gebeurt door middel van beeld, de advertentie is visueel. Met remarketing heeft u dus de mogelijkheid om bezoekers aan te spreken op hun wensen en behoeften. Dima Support spoort deze potentiële klanten voor u op en zorgt ervoor dat zij uw advertentie te zien krijgen.

Heeft u bezoekers op uw website, maar converteren ze niet? Dan is remarketing het perfecte online marketing middel om in te zetten. Vrijblijvend een advies gesprek?

MAAK EEN AFSPRAAK

Google Shopping

Wellicht is het u al eens opgevallen dat Google ook suggesties doet bij het zoeken van een product online. Deze functie genaamd Google Shopping is een steeds groter groeiend netwerk van producten, een toevoeging dus als u in het bezit van een webwinkel bent! Dima Support meldt uw producten aan bij Google Shopping zodat potentiële klanten uw webwinkel snel en eenvoudig kunnen vinden.

Voordelen van Google shopping:

  • Meer verkeer en verkoop op uw webwinkel. Google Shopping koppelt uw producten aan winkelende gebruikers die naar uw product zoeken. Hierdoor genereert u meer verkeer naar uw website wat uiteindelijk resulteert in verkoop;
  • Bereik relevante winkelende gebruikers. U bereikt winkelende gebruikers op het moment dat zij naar uw producten zoeken, dit maakt hen potentiële kopers. Hun bezoek is daarom te allen tijde relevant;
  • Geen maandelijkse budget kosten. In tegenstelling tot een campagne via Google Adwords betaalt u voor Google Shopping geen kosten per klik.

Wees de concurrent dus een stap voor en start ook met Google Shopping!

CONTACT OPNEMEN

Google Shopping

Wij helpen u graag met uw Google campagne

Google Business

Onderzoek wijst uit dat 97% van de consumenten op internet naar lokale bedrijven zoeken. Google+ Business is dé uitkomst als u op zoek bent naar een klant in uw buurt. Maak het klanten gemakkelijk om contact met u op te nemen en bied hen de juiste informatie op het meest gewenste moment aan. Doe dit door middel van Google Streetview en Google Maps. Dima Support zorgt ervoor dat u goed vindbaar en bereikbaar bent voor lokale klanten, wat ervoor zorgt dat uw website meer conversie oplevert.

Neem contact op

http://www.dreamstime.com/stock-images-responsive-web-design-template-vector-illustration-computer-laptop-tablet-smartphone-social-networking-icons-image34652864
http://www.dreamstime.com/stock-image-mobile-shopping-illustration-concept-flat-design-modern-vector-infographic-purchasing-product-via-internet-communication-image34326321

Google Analytics

Website statistieken zijn een belangrijk onderdeel van uw online marketingcampagne. Google Analytics verschaft u het juiste inzicht in uw websiteverkeer en marketingeffectiviteit.

Uw website van Dima Support is standaard uitgerust met Google Analytics, op deze manier houdt u ook zelf het overzicht. We hebben enkele voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Het bijhouden van het aantal verkopen en conversies;
  • Geïntegreerd met Google AdWords;
  • Volledige functionaliteit voor het bijhouden van campagnes;
  • Mobiele websites en mobiele toepassingen bijhouden;
  • Het bijhouden waar de bezoekers van uw website vandaan komen;
  • Gemiddelde tijd op de website.

Wij nodigen u graag uit voor een introductiegesprek!

Meer over Google Analytics

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dimasupport.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dimasupport.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht