E-commerce

E-commerce specialist

Dima Support is uw e-commerce specialist. Wanneer u een webwinkel online wilt zetten is het van belang om eerst een duidelijk beeld te hebben van het doel van uw website. Wanneer u een doelstelling voor ogen heeft, kunnen wij u verder helpen met een e-commerce strategie. Hoe genereert u bezoekers naar uw website en hoe gaat u uiteindelijk iets verkopen?

Wij zijn Google Partner en gespecialiseerd in het optimaliseren van uw website. Het up-to-date houden van uw website is van groot belang voor de vindbaarheid in zoekmachines. Daarom houden wij hier al rekening mee tijdens het ontwerp van uw website. Door middel van Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zorgen wij voor een hoge positie in de zoekmachines. Wat kan leiden tot meer verkopen of bezoeken op uw website.

Bent u van plan om online verkopen te genereren omdat u een webwinkel wilt opstarten of om uw fysieke winkel een boost te geven, kom dan eens een keer met ons praten! We gaan dan samen kijken wat de beste manier is om uw producten op de online markt te brengen. Heeft u momenteel een online winkel maar lukt het u niet om bezoekers en/of conversies te generen? Geen probleem, ook dan schieten wij u graag te hulp!

E-Shopping_step_by_step

Full service e-commerce

E-commerce is volop in ontwikkeling, volgens Dima Support kan daarom de online winkelervaring van uw klanten altijd beter. Wij kijken verder dan enkel een goede website: uw eigen visie en klanten staan centraal.

Bij Dima Support staat e-commerce voor online zaken doen op een professionele en eerlijke manier.

Uw e-commerce totaaloplossing

Webshop ontwerp

Functionaliteit en creativiteit zijn beide belangrijke functies waar uw website aan moet voldoen om aan de wensen van uw klant te voldoen.

Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en ondersteunen u met creatieve ideeen en profesionele adviezen op gebied van ontwerp.

Ontwerpen van uw webshop

coding

Webshop ontwikkeling

Wanneer het ontwerpen van de webshop is afgerond, is het tijd voor de ontwikkeling van een succesvolle shop. Bij het realiseren van een klantvriendelijke shop, staat gebruiksvriendelijkheid voorop.

Wij nemen iedere stap met u door. Op deze manier is iedere stap er één in de goede richting!

Uw webshop realiseren

Webshop exploitatie

Wanneer de ontwikkeling van uw website is afgerond is het de bedoeling dat u zonder problemen de controle over uw webshop behoud. Dima Support helpt u om dit te realiseren.

Bekijk de mogelijkheden

ecommerce strategie