Content Marketing

Content Marketing

Biedt uw doelgroep dagelijks content dat ze leuk, interessant en bruikbaar vinden. Content marketing is vooral een kwestie van relevante informatie aanbieden, op het juiste moment en via de juiste kanalen. De strategische gedachte hierachter is dat wanneer u dit regelmatig doet, men u gaat zien als een betrouwbare bron van waardevolle informatie. Tevens creëert u een grotere vindbaarheid van uw website in de organische zoekresultaten. Daarnaast is content marketing een zeer meetbare manier om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Contact opnemen
Content marketing
Content

Wat is content marketing?

Content marketing is een relatief nieuw begrip. Content betekent inhoud, de essentie van content marketing is het op een relevante en aantrekkelijke manier (potentiële) klanten de helpende hand bieden zonder direct uw product of dienst aan te prijzen. U biedt waardevolle informatie waarmee u hen helpt betere keuzes te maken of meer uit uw product of dienst te halen. De kunst is om een helder, relevant en geloofwaardig verhaal zo te verspreiden dat u de gewenste doelgroep activeert. Met een effectieve storytelling kan ieder merk consumenten veranderen in actieve ambassadeurs.

Content marketing bestaat uit 4 pijlers:

  • De juiste informatie;
  • Op het juiste moment;
  • Via het juiste middel;
  • Delen met de juiste doelgroep.

U kunt uw content marketing vergroten door te starten met bloggen.

Meer over bloggen

Dima Support helpt u

Dima Support helpt u met het schrijven van onderscheidende content, zodat uw organisatie opvalt in het enorme aanbod van media en kanalen. Wij vertellen u graag wat content marketing kan opleveren voor uw organisatie.

Interesse? Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Blogging