Bloggen

Blog

Het creëren van een blog met relevante content is erg belangrijk voor een goede vindbaarheid in Google. Door te bloggen voegt u steeds nieuwe content toe aan uw website, Google vindt dit belangrijk. Deel kennis over uw branche of vak met uw klanten. Des te meer relevante informatie u met hen deelt des te beter uw positie in Google gaat worden.

Het publiceren van relevante content vergroot de online zichtbaarheid. Onderzoek heeft aangetoond dat organisaties die bloggen circa 55% meer bezoeker ontvangen dan organisaties die dat niet doen. Daarnaast heeft bloggen zoals hierboven al benoemd een positief effect op zoekmachines. Organisaties met een blog ontvangen circa 97% meer links dan organisaties zonder blog. Het ontvangen van links wordt linkbuilding genoemd en heeft tevens een positieve invloed op de zichtbaarheid in zoekmachines.

Contact opnemen
Blog
Content

Voordelen van bloggen

Naast de betere positie in de zoekmachines heeft bloggen natuurlijk meer voordelen. U kunt bijvoorbeeld bezoekers vragen om te reageren op uw artikelen. Zo ontstaat er interactie en kunt u bouwen aan een relatie met uw (potentiële) klant. Hieronder volgen alle voordelen op een rijtje.

Voordelen van bloggen:

  • Hogere positie in de Google zoekresultaten;
  • Meer bezoekers naar je website;
  • Bezoekers zien dat uw website actueel is;
  • Interactie met bezoekers;
  • U bouwt een relatie op met uw bezoekers.

Blog specialisten

Dima Support heeft de experts in huis om uw blog te ontwerpen, exploiteren, SEO vriendelijk te maken en bij te houden. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen werken wij samen met professionele bloggers, met verstand van het vak.

Hebben wij u geënthousiasmeerd om te gaan bloggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken dan samen wat voor een blog wij voor u kunnen ontwikkelen.

Contact opnemen
Blogging
Marketing Updates

Marketing Updates

Om de online zichtbaarheid te vergroten heeft ook Dima Support een blog ontwikkeld: Marketing Updates. In deze blog lichten wij onze expertise extra uit. Om de online vindbaarheid te bevorderen zetten wij elke week 2 tot 3 blog berichten online op Marketing Updates. De artikelen linken naar onze website.

Op deze manier bevordert u uw online zichtbaarheid en bent u tevens bezig met de linkbuilding van uw website. De online vindbaarheid wordt bevordert doordat Google ziet dat u relevante content deelt met uw doelgroep. Goolge is dol op relevante content, dus zal u hoger gaan ranken in de zoekresultaten.

 

Bekijk Marketing Updates